Känner du igen känslan när det blir fredag och du tänker – men vänta nu, är veckan nästan slut? Dagarna flyter ihop och tiden bara flyger iväg, vecka för vecka. Plötsligt har det gått ett eller kanske till och med flera år, och du står inför en ny bemärkelsedag som till exempel en födelsedag eller ett jubileum.

Bemärkelsedagar är alltid mysiga att fira på ett eller annat sätt. En passande present kanske är en upplevelsegåva? Eller något som redan står på mottagarens önskelista? Oavsett om du ska köpa en gåva till en nära familjemedlem eller till en mer avlägsen bekant kan det vara svårt att hitta den perfekta presenten.

En lyxig accessoar

Saknar du inspiration till en gåva till honom eller henne? Som utgångspunkt kan du alltid fundera på vad mottagaren gillar att göra, och vilka intressen personen har. Du kanske kommer fram till att en matupplevelse vore en hit, eller kanske något lite häftigare. Det kan vara en tur på gokartbanan, bridgewalking, eller någon annan aktivitet som får hjärtat att slå lite snabbare. En fysisk gåva som kommer att påminna er båda om dagen kan också vara en omtänksam present. Eller ge en gåva från byRavn om du tror det kan gå hem. Hos byRavn kan du få handgjorda personliga läderprodukter, som är en perfekt gåva till honom eller henne. Du kan få tryckt en personlig text efter eget val på allt ifrån korthållare till musmattor. Alla produkter är tillverkade av garvat skinn, och tack vare den lyxiga finishen är det en gåva som inte bara tas väl emot, utan som också håller i många år framöver.

Säg det med en nyckelring

En nyckelring med text är en perfekt personlig gåva. Du får själv stort inflytande i designfasen, och du kan få en helt unik lädernyckelring. Det finns många olika kombinationer mellan färgen på lädret och metallen. Du kan få tryckt nästan precis den text du önskar på en personlig nyckelring i läder, oavsett om det är mottagarens namn eller ett minnesvärt datum. En nyckelring i läder har många funktioner som varierar beroende på vilken storlek du väljer. De tre olika längderna som erbjuds ger dig alla möjligheter att trycka ett meddelande som mottagaren kommer att se varje dag. Sedan varierar storlekarna från att passa perfekt i handflatan till att kunna hängas runt handleden eller hänga runt halsen om du väljer det längre nyckelbandet i skinn.

Leave your vote

0 Points